Dette var ein flott anmeldelse av denne boka! Eg er heilt einig i di vurdering. Har nettopp lese ferdig boka. Klarte mest ikkje legge ho frå meg før eg var ferdig. Ein skikkeleg pageturnar! Eg tykkjer det var imponerande og spennande å sjå korleis forfattaren har bygd opp handlinga i boka. Veldig god komposisjon! Nå har eg lyst til å lese henne ein gong til for å legge vekt på skildringane av natur og personar. Desse er imponerande gode!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hører faktisk bare positivt om denne...var noe skeptisk til "konseptet" jeg; og veldig kritisk da jeg startet med den. Men det snudde fort...jeg ble revet med, og det var en utrolig smart komposisjons-struktur, pyroman-historien og Heivolls eget liv og vei til forfatter ble vevd sammen til en harmonisk, naturlig enhet....(vel, selve pyromanien var jo ikke så harmonisk da...). Fortjent med priser for denne..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHegeMargrethe