Fantastisk bok som man aldri skulle ønske tok slutt...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg elsker både denne boken og hennes forrige. Det er bøker det tar litt tid å komme inn i, men når man gjør det blir man hekta. Gleder meg til å lese hennes siste :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, de nesten 600 sidene gikk fort. Nydelig, spennende, - finner absolutt ingenting som trekker ned. Terningen min lander på 6!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelige alle hennes bøker. Jeg er på leting etter lignende lesestoff. Koselig foran peisen, en kald vinterkveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gi meg et hint om du finner noe lignende. Den glemte hagen er ei nydelig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kate Morton er definitivt en av mine yndlingsforfattere! Jeg elsker måten hun skildrer på. Stemningene og karakterene får et eget liv! Dessuten er det noe med stilen og settingen som minner meg veldig om Agatha Christie!:D Allikevel vet jeg ikke om det er en bok alle nødvendigvis vil like. Den har et veldig "romantisk" språk og tar seg god tid i å komme til konklusjonen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var en smart ide. Det tar nemlig litt tid før man vikelig setter seg inn i denne boken. Men når man har gjort det , glemmer man alt rundt seg. :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Jeg har ca to hundre sider igjen, og er veldig spent på hva de vil fortelle...

Her er det mange navn/personer å holde styr på i de ulike tidsepokene, så for nye lesere anbefaler jeg å lage et lite "slektstre" i løpet av de første kapitlene. Jeg gjorde det, og tar det stadig frem igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tipset om å lage slektstre. Skal starte på denne nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For de som liker Kate Mortons bøker kan jeg virkelig anbefale Kate Mosse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jasså? Samme type bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline