Da jeg leste boken (som nå begynner å bli en stund siden), følte jeg over hodet ikke at skildringene av personenes følelser og handlinger var "urealistiske", spesielt ikke med tanke på at dette er en science fiction, og derfor forekommer det selvsagt handlinger som ikke er normale i vår verden. Men følelsene er så visst realistiske, mener nå jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg enig med deg i. Men mener å huske at da jeg spurte om dette tenkte jeg mer få det følelsesmessige plan. Det var vel noe med hovedpersonenes komplette, uselviske hengivelse til hverandre som frastøtet meg. er vi ikke alle litt egoistiske i bunn? det ble vel litt mye patos for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen