Fakta serien, fra Faktum forlag, har du noe kjennskap til dem? :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei! Jepp, og disse liker jeg i grunnen innmari godt: de er ryddige samtidig som de er rike på fotografier og har nok info til at den når over mange klassetrinn. Nå er riktignok våre bøker fra 98, men jeg tror ungene får mer ut av disse enn, skal man kunne si...glorete og masete greier?

Andre serier vi har inne er: Oppdag verden fra Damm og ca 2000: her ser jeg mellom fingrene på det rotete utrykket siden det er så innmari godt fotomateriale i stort sett alle titlene vi har inne. Selv om man skal være ganske erfaren som leser for å finne frem i labirynten av tekst til bildene.

Barnas faktabøker ryddige og passe med tekst, men fra 92....

Lær mer fra Damm: en slæger her omkring. Passe med tekst, nok engang litt kaos men dette veies opp av skikkelig fengende fotografier!

Norsk naturleksikon for barn fra Damm: nok en slæger, men så ønsker jeg meg flere fagområder med samme layout! :)

Føyer til mer dersom jeg kommer på noen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine er fra sent 80tall/tidlig90tall. Men, ungene elsket dem. Noen henger såvidt fast i permene, men det er jo bøker som bør bli brukt. Nå har neste generasjon kastet sine øyne på dem. Brukte dem også på barnetrinnet den gangen jeg var i arbeid. Det var mye å stoff å hente der.:o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettop! Utfordringen blir da hva man skal ta seg til når permene virkelig er slitt av for evig og alltid og goboka er utsolgt fra forlaget...sukk Inntil da pøser jeg på med slægers! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har faktaserien i butikken til salgs, ca 20 bøker for kr 150 + porto fra 80-90 tallet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skal sjekkes! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunella