Er veldig, veldig uenig! Poenget her er at dette ikke er en typisk krimbok, det er så mye, mye mer. Det er en bok for de som liker å lese lange bøker med flott språk, mange små tilsynelatende unødvendige poenger og lun humor. Og forresten, fant du detaljen i historien som avslørte morderen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ser det er lenge siden du skrev dette, så regner med at du kanskje har glemt hva disse detaljene er? Hvis ikke er jeg veldig nysgjerrig på hva/ hvor de er. Lyst å dele?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha, måtte velge DENNE å svare på..
Jeg har fått litt forkjærlighet til Nesser etter å ha lest noen av hans tidligere romaner.
Vi møter Barbarotti igjen. Her er det en historie fra noen år tilbake som ser ut til å føre til drap i nyere tid. Det blir ganske spesielt at morderen henvender seg via brev DIREKTE til Barbarotti. Delvis i forkant av drapene.
Ja, her blir det virkelig En helt annen historie. Jeg fant heller ikke detaljene i den andre historien....
Jeg ble nesten snurt. Klarte jeg ikke å se dem eller er det ikke mulig å se dem?
Jeg syntes alt styret med unger ble veldig kunstig og unødvendig opphauset. Personen Barbarotti tiltaler meg, men måten han handtere akkurat dette på imponerte ikke meg.
Etter min mening er dette et godt stykke unna Nesser på sitt beste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den detaljen har irritert meg en smule og jeg har ikke boka selv. Noen sjans for en aldri så liten spoiler?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H Hoel