Skuffende slutt. Det hele bygget opp mot en typisk krimslutt, men det endte i antiklimaks etter antiklimaks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Helt uenig med deg og flere andre her inne som mener denne boka hadde en skuffende slutt. Slutten var, etter min mening, skikkelig genial, helt annerledes enn det historien la opp til og vi som lesere hadde trodd det skulle ende. Nettopp dette er det som, etter min mening kjennetegner en bra kvalitetskrim, pluss selvfølgelig at den er svært godt skrevet. Gleder meg til å lese mer om Barbarotti jeg, har ennå to stående ulest i hylla!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ja, virkelig helt enig, Bente - selv om Beretningen om herr Roos er min favoritt. Nessers univers er genialt. Er dessverre ferdig med Barbarottis verden, men i ferd med å gå inn i Van Veeterens og håper å trives der også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håper og tror du vil trives i Van Veeterens verden også! Der er det ihvertfall rikelig med bøker å lese! Har ennå to uleste stående om Barbarotti som jeg gleder meg veldig til å lese. Håper det kommer flere bøker i serien om ham!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håkan Nesser er relativt nyoppdaget for mitt vedkommende og han ble umiddelbart en favoritt-spenningsforfatter. Jeg har også de to siste om Barbarotti stående uleste i hylla, gleder meg!

I et intervju av Roald Helgheim i "Dag og Tid", sier Håkan Nesser at Barbarotti-kvartetten trolig kommer til å bli en kvintett. Så det lover jo godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å så bra!!! Nå ble jeg glad :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for opplysingen gretemor, da har vi jo enda mer Barbarotti-krim å glede oss til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg mener å ha lest det flere steder, mener å ha lest at den kommer i 2013.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott, da håper jeg å få lest de 2 jeg har stående før den nye kommer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig med deg, Bente. Boken la opp til en helt annen historie enn den du tror rulles ut foran deg. Dette aner du ingenting om, til tross for at tittelen egentlig avslører alt. Men likevel ingenting. Kvalitetskrim!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte opprette en egen bokhylle for Håkan Nesser: Roman m/krim. Der ligger Menneske uten hund og Skyggene og regnet, men ikke En annen historie. Den skuffet meg, muligens noe urettferdig, jeg ventet meg samme type bok som Menneske uten hund. Denne er mer "vanlig" krim, men ikke helt vanlig allikevel, Nesser er i en klasse for seg uansett. Språklig er han helt utrolig, så oversetteren fortjener også ros.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er veldig, veldig uenig! Poenget her er at dette ikke er en typisk krimbok, det er så mye, mye mer. Det er en bok for de som liker å lese lange bøker med flott språk, mange små tilsynelatende unødvendige poenger og lun humor. Og forresten, fant du detaljen i historien som avslørte morderen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ser det er lenge siden du skrev dette, så regner med at du kanskje har glemt hva disse detaljene er? Hvis ikke er jeg veldig nysgjerrig på hva/ hvor de er. Lyst å dele?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha, måtte velge DENNE å svare på..
Jeg har fått litt forkjærlighet til Nesser etter å ha lest noen av hans tidligere romaner.
Vi møter Barbarotti igjen. Her er det en historie fra noen år tilbake som ser ut til å føre til drap i nyere tid. Det blir ganske spesielt at morderen henvender seg via brev DIREKTE til Barbarotti. Delvis i forkant av drapene.
Ja, her blir det virkelig En helt annen historie. Jeg fant heller ikke detaljene i den andre historien....
Jeg ble nesten snurt. Klarte jeg ikke å se dem eller er det ikke mulig å se dem?
Jeg syntes alt styret med unger ble veldig kunstig og unødvendig opphauset. Personen Barbarotti tiltaler meg, men måten han handtere akkurat dette på imponerte ikke meg.
Etter min mening er dette et godt stykke unna Nesser på sitt beste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den detaljen har irritert meg en smule og jeg har ikke boka selv. Noen sjans for en aldri så liten spoiler?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så sant, så sant. H. Nesser burde fortalt en helt annen historie.

Synd at redaktøren på Pirat-forlaget ikke sier ifra før bøkene slippes løs på leserne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer Smedaas