Tja. Det kan i hvert fall kalles en veldig gjennomført analyse av forfatterskapet hans. Han sammenliknes med Knausgård (begge skriver jo biografisk), men det står ikke egentlig noe som er direkte knytta til problemstillingen. Så det er ikke sikkert den vil være til noe hjelp da.

Lærere er ikke alltid like oppdaterte som elevene, er min oppfatning! Min hadde ikke en gang hørt om Stig Sæterbakken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er det dette her?:http://vagant.no/article/130867

Jeg kommer til å lese det uansett. Alt om Espedal er så å si relevant for problemstillingen. Og i tillegg så synes jeg det er veldig interessant :) Takk, takk!

Det er sant at mange elever kan mer enn lærerne på enkelte områder innenfor norskfaget (som jeg har opplevd mange ganger, ikke bare på litteraturhistorie). Men jeg synes det likevel er litt trist at de ikke hører om samtidsforfatterne i Norge. Leser man alt annet enn VG og DB, må man jo få det med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er den, ja. Da får du kose deg med den :)

Vi skulle hatt bibliotekarer som lærere, tror de har rette ånden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hadde kanskje vært noe, det ;D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes