Min absolutte yndlingsbok! Hver gang jeg leser om Blue blir jeg så inspirert til å få mine egne historier ned på papiret. Historien om Blue er fengende og selv om forfatteren hele tiden gir små drypp av informasjon, skjønte jeg ikke plottet før helt på slutten - samtidig som Blue. Løse tråder blir tvunnet sammen på en mesterlig måte, selv om et par ting før meg til å fortsette å lure på hva skom egentlig skjedde.. Alltid når jeg har lest denne boka, blir jeg helt tom inni meg, for den tar så innmari stor plass å lese, men det er absolutt verdt det!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvis noen skjønte plottet, vær så snill og forklar det til meg, jeg skjønte ingenting - eller, jeg kan se for meg flere muligheter men jeg vet ikke hva det er meningen jeg skal skjønne etter å ha lest hele boka. Kunne godt tenkt meg en oppfølger... Er poenget at man skal være i tvil om hva som egentlig skjedde? Jeg sitter igjen og lurer på om alt bare var fantasifostre for hovedpersonen eller om det var noe i det. Jeg skjønte i det minste tittelen på boka til slutt, for det å miste moren og så faren på slike sjokkerende måter er jo en katastrofe for det mennesket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er meningen at du skal sitte lurer på hva som skjedde. Leseren kan selv trekke beslutninger, men jeg er enig med at det bør og vær en oppfølger. Bra bok, men vil ha en nærmere konklusjon. Hvis jeg har lest rett skal dette snart komme på film, kanskje vi får en konklusjon der?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får det sagt:) Utrolig enig:) elsker den boka. Synes den var bra fra starten av jeg. Smak og behag. Jeg likte godt hvordan hun beskrev og man fikk et forhold til hovedpersonen. Det føler jeg er veldig viktig. Liker godt slutten og hele boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka provoserte meg voldsomt. Den er litt treig i starten, men den er velskrevet, og når den først kommer i gang, er den utrulig spennende. Derfor syntes jeg det var vanvittig irriterende når jeg opplevde slutten som lettvint, billig og ikke så reint lite teit. Jeg satt rett og slett igjen med en følelse av å ha blitt lurt.

I motsetning til Bakkeli, synes jeg boka var lett og fornøyelig å lese, men etterpå var jeg ikke sikker på om det hadde vært verdt det.

Uansett er det vel med bøker som med det meste annet, de beste er de som vekker sterke følelser, og dem vil noen elske og andre hate. Likegyldighet er sjelden noe kvalitetstegn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg la den fra meg etter et par hundre sider. Kanskje jeg må prøve meg på den på nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil anbefale deg å prøve på nytt, den er utrolig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin