Et uttrykk for at det er godt gjort at bøker,filmer, musikk holder seg godt gjennom år etter år etter år og fra genrasjon til generasjon osv...Det blir ikke glemt av en eller annen grunn. Tidløs:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kanskje det, men jeg oppfatter det ofte som en slags forbauselse over at noe gammelt faktisk er bra. "Alle" vet jo at enkelte verker er klassikere. Det er snakk om ting som er så bra at det ikke har blitt glemt selv om det er lenge siden det først ble publisert. Når en leser såkalt gamle bøker er det jo gjerne også klassikerne en kaster seg over, og da synes jeg det er veldig rart å påpeke at det en har lest er bra "til tross for" alderen. Å påpeke at en klassiker fortsatt er like aktuell, det ser jeg på som noe helt annet (og det har jeg heller ingen problemer med å forstå). Det jeg derimot ikke skjønner meg på, er det jeg oppfatter som en slags idé om at "gamle verker = dårlige".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

EvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne Jensen