Not to mention the world of gamez... * shifty eyes * Men ja, veldig enig. Kan ikke vente til eksamen er over og jeg kan fordype meg skikkelig i... ja, hva skal jeg egentlig velge? Tror jeg lander på Sabriel av Garth Nix, men det viktigste nå er å få lese noe (fantasy)!

Harry må vente til sommerferien, i tidsrommet rundt den siste filmen. Kan hende jeg leser den siste boka i jula (den som har fått minst oppmerksomhet så langt), men det skikkelige maratonet må vente på solvarmen.

Lykke til med særoppgaven!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Klarer nok selv ikke å vente før til anledningen virkelig byr seg. Jula i år vil jeg dele med Harry ved siden av familien. Og i tida etter vil jeg drive innkjøp av bøker - samtidsskjønnlitteratur og muligens en klassiker eller to - som jeg har fått en god teft av den siste tiden.

Og tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand