Skulle ønske jeg kunne oppleve og lese HP for første gang en gang til.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jeg var skeptisk til bøkene, nettopp fordi jeg hadde sett filmen og elsket den! Jeg ble IKKE skuffet over boka, og gleder meg til å starte på resten av serien. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ønsker det var ekte.. Og slik som du sa da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir fremdeles like overrasket over at det er Professor Krengle og ikke Slur som står foran speilet Mørd. Hjertet er i halsen og jeg heier på Hermine når hun må huske raskt at Djevelsnaren ikke liker lys. Har lest boken minst 17 ganger og har fremdeles følelsen av at det er første gang jeg leser den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er lett å skjønne - Humlesnurr har sagt han har en plan som inneholder Slur, Slur virker slu oppimot Krengle for å "hale" noe ut av han. Krengle later som han er redd og stammer. Og da er det ikke noen sak?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med deg, nå har jeg lest Harry Potter på norsk to ganger og holder nå på med 4 på engelsk og jeg bare elsker de bøkene, jeg bare måtte lese de en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme at jeg gjettet slutten før jeg leste den. Rowling hadde ved lanseringa av boka sagt at noen kom til å dø, og jeg tenkte at dette var det eneste logiske for å drive historien videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, skjønner hva du mener;) Men jeg må innrømme (o skam) at jeg faktisk leste slutten først, gjennom hele HP-serien... Jeg er ikke særlig god til å takle skumle overraskelser og uventet død, men jeg koste meg altså like mye med bøkene likevel! Planlegger en gjenlesning av siste bok i jula, noen år siden sist nå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er så genial! Første gang jeg leste den ble jeg ferdig på to dager. Da jeg "kom til meg selv" igjen, tenkte jeg at jeg måtte ha gått glipp av noe, så jeg begynte på nytt. To dager etter det igjen var jeg gjennom nok en gang. Da ga jeg opp ;) Litt usikker på hvor jeg fikk all den tiden fra da, det må jeg si. Nå er det så vidt jeg får lest en gang om dagen...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Slik har jeg det også! Nå til dags skyver alt som heter oppgaver, fremføringforberdelser og prøvelesing unna alt som heter litteratur på timeplanen min. Jeg hungrer etter litteratur! Men mengden lengsel inni meg metter litt. Jeg ser frem til den dagen da jeg har lest ut alle de tre bøkene som er i forbindelse med særemneoppgaven. Ikke at ikke det er god litteratur, bare det at jeg vil lese Harry Potter. Snarest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har det med å bli sånn - bøkene har førsteprioritet. Jeg kan legge dem til side en liten stund hvis jeg virkelig må, men jeg foretekker å kunne gjøre begge deler. Det kan til og med være noen bøker som går foran de jeg allerede holder på med, spesielt hvis det er nye utgivelser i en av yndlingsseriene mine. Da leses de ut på overraskende kort tid hver gang, før jeg kan gå tilbake til boka (bøkene) jeg holdt på med. Så skjønner godt hva du mener ;) Men håper du både får tid til å gjøre det bra på særemnet og kose deg med Harry og magiens verden i jula!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for omtanken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Not to mention the world of gamez... * shifty eyes * Men ja, veldig enig. Kan ikke vente til eksamen er over og jeg kan fordype meg skikkelig i... ja, hva skal jeg egentlig velge? Tror jeg lander på Sabriel av Garth Nix, men det viktigste nå er å få lese noe (fantasy)!

Harry må vente til sommerferien, i tidsrommet rundt den siste filmen. Kan hende jeg leser den siste boka i jula (den som har fått minst oppmerksomhet så langt), men det skikkelige maratonet må vente på solvarmen.

Lykke til med særoppgaven!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klarer nok selv ikke å vente før til anledningen virkelig byr seg. Jula i år vil jeg dele med Harry ved siden av familien. Og i tida etter vil jeg drive innkjøp av bøker - samtidsskjønnlitteratur og muligens en klassiker eller to - som jeg har fått en god teft av den siste tiden.

Og tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Jeg har forøvrig lest alle bøkene, foruten den siste, flere ganger, og har hatt mye glede av dem da og. Gleder meg veldig til sønnen min er gammel nok til at vi kan lese dem sammen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaaa! Åh, jeg misunner de heldige sjelene som spent kan åpne boka, uten anelse om hvilken fantastisk verden som venter dem<3 Det er nesten litt vemodig (men mest ekstremt entusiastisk) at jeg selger den boka til "den neste generasjonen" potter-elskere når jeg tenker på hva de kommer til å oppleve

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vIdaellinoronilleKay NilsenKristineLailaReadninggirl20vaskeklutIngunn SLeseberta_23Bjørg Marit TinholtJulie StensethKaren RamsvikTrygve JakobsenAnn ChristinRune SEster SLabbelineMorten BolstadEivind  VaksvikAnjaAud- HelenBjørg L.Marianne KesselLilleviKjartanDolly DuckAvaElisabeth SveeStine SevilhaugHelena EAud Kristine JohnsenSynnøve H HoelSiljeLeseaaseHeidi Nicoline ErtnæsTorill Elisabeth RevheimRandiAsiljehusmorLene Andresen