Lykke til! Eg likar Kielland godt. Håpar opplesaren er så innspirerande at du vil lese/høyre meir av han, hehe ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Oppleseren, husker ikke navn i farten, høres ut som om han levde på den tiden,hehe, ganske autentisk. Faller litt ut av og til, men akkurat nå er det mye åndelg preik som jeg ikke klarer å engsjere meg så veldig i. Hva er det med Koalaen? favorittdyr, eller? Måtte inn på siden din for å stadfeste kjønn, hehe. Blir veldig rart å kommunisere med en koala som har et navn som betyr å "gå sin vei"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kielland ville nok vise kor kjedelig det var med åndelig preik, radikal som han var.

Koalaer er ålreite dyr dei ;) Egentlig byrja det med at eg ikkje fekk til å laste opp bilde av meg, blei feil format:( Så eg måtte velge noko mindre, eit ferdigbilde. Då blei det koalaen. Den er litt lik meg: litt kosete, mykje bedagelig.

Navnet blei slik for ein taxisjåfør i Canada sa eg hadde det kulaste navnet han hadde hørt.(liv Hiim)

Slik enda du opp med ein koala som går sin veg;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine Sundal