Er det noen av disse du kan anbefale til ei 13-årig jente? Hun har lest Twilight-bøkene og House of Night-serien og elsket dem, men det må absolutt være vampyrer og ikke fantasy sier hun. Går ut fra at dere innvidde kan forskjellen :) Hun vil gjerne prøve seg på å lese bøker på engelsk hvis de ikke er for tjukke til å begynne med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg er brått blitt veldig facinert av Anita Blake, er på bok to - men det er ikke bare vampyrer i denne serien. Zombier og vampyrdrepere er også inkludert.

Ellers True Blood, men i de er det jo også veldig mye sex så kanskje ikke for en 13-åring? Det er de jeg tenker på som tips når noen spør (:

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, alle forslag mottas med takk og skal sjekkes ut. Her er det leselysten det skal bygges opp under :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil absolutt Ikke anbefale Anita Blake serien for en trettenåring, hadde det vært en film så burde den hatt atten års grense for å si det sånn.

Men Sagaen om Darren Shan!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis ikke vampyrer er fantasy, hva er de da- virkelige weehaaaa?? Jeg som hele tiden har trodd at de bare var oppdiktede, så viser det seg at de virkelig finnes, jaja, det finnes jo nisser så..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ikke sant, nissen skal ikke undervurderes :) I følge min datter er det en forskjell, men jeg har absolutt ingen forklaring på hvor grensen går. Phenomena-serien og Ringenes Herre for eksempel, er fantasy. Vampyr-bøker er tydeligvis noe annet. Men kanskje kan de innvidde forklare nærmere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis hun har lest både Twilight og House of Night. Så veit jeg ikke helt med vampyrer. Kanskje Vampire Diaries, mener den er skrivd på ganske lett engelsk. Men ellers vil jeg anbefale Fallen av Lauren Kate, men det er ikke vampyrer, men engler i stede. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :) Da skal jeg sjekke ut dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var så litt. Hun kunne jo også prøvd og lese House of Night på engelsk :) Tror det er god trening i den alderen. For de er hvertfall lett engelsk, syntes jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn S