Barndomsminner, en flott bok. Fant den frem igjen til mine egne barn nylig, og i kveld skal vi se filmen. Varm kakao og god film . Anbefales til alle barn, stor og liten!.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

En av mine kjæreste bokminner fra barndommen også. Mitt eksemplar har tydelige tegn på slitasje og jeg har fargelagt alle illustrasjonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den boka er skjønn, lest den i voksen alder også, og den har ikke mista magien. Virkelig barnelitteratur med klasse over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et flott barndomsminne! Siden jeg er i "Lese bøker jeg elsket som barn" - modus (leser Skygge - serien nå, og den har beholdt magien :-)), så tror jeg denne skal leses igjen i juleferien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser også skygge serien nå, de fenger meg like mye hver gang jeg leser den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh får såå mange gode minner om timer helt bortført til svenske hemmelighetsfulle skoger og til bråmodne ungdom. Jeg tror jeg nesten må sette igang med serien igjen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg. Jeg leser serien gang på gang, og Blir aldri lei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var SÅ spennende. Den, og "Veien til Agra" gikk på barnetimen for de minste for (vel, hm) et antall år siden, og utgjør en del av mine gode barndomsminner - inkludert kakao og en snill mamma...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hyggelig Liv . La oss bringe denne tradisjonen videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Tilla! Jeg har gjort så godt jeg kan... jeg leste høyt "på sengekanten" for sønnen min til han var 10 år. Siste høytlesningsbok var "Charlie og sjokoladefabrikken", og den som savnet høytlesningen mest etter det, var nok "den gode mor"...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg og ungene hører mye på barnetimen, men savner lørdagsbarnetimen som forsvant for et lite år siden. (Den er vel kanskje bare flyttet til senere på lørdagskvelden, men da har TV "tatt" ungene. På NRK super radiokanal er det mange fine opplesninger for de minste (fra ca 4 år), og da koser minstemann og mor seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lånte nettopp denne lydboka på biblioteket (samme som gikk på barnetimen) til min datter på 8 år. Hun likte den kjempegodt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein