Siden du spør, og jeg er av dem som har uttalt med litt kritisk (men altså: likte boka veldig godt!): Jeg synes definitivt ikke at hun skulle utelatt noen, tvert i mot syntes jeg det ble for lite om de senere generasjoner, - særlig moren. Og det skjønner jeg jo godt, hun kan ikke begynne å dikte om henne, og heller ikke bli for personlig og utleverende. Men det gjør at boken spriker og blir ujevn, - men så kan jo den som vil synes at blandingen er fiks! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja. Godt sagt! Wassmo kunne vel skrevet tre x 33 1/3 år uten å ha gått tom i sitt emne. Selvsagt blir det verre jo nærmere man kommer nåtiden. Ikke alle vil være Knausgård. Og, hundre år.. - om hundre år er allting glemt heter det jo, i alle fall såpass glemt at det kan diktes om..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

..."Ikke alle vil være Knausgård" - heldigvis! Jeg opplever Wassmo som en fantastisk skildrer, uten at hun blir utleverende og klam på sine karakterers vegne. Jeg slukte boka på fem dager og synes Wassmo skriver strålende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud