Lurte på om du kan fortelle kort hva boka de handler om :) Vil gjerne hjelpe hvis jeg kan. Problemet mitt er bare at leselysten min er ikke så bred i emne og sjanger messigt.. Så vil gjerne vite hva den handler om før jeg melder meg til og skulle lese en bok, hvis jeg nå ikke kan overholde det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Omtrent dette står på baksiden av boken:)

Johanne Reinertsen som vokser opp sammen med sin far og tante. Johanne er ikke helt som alle andre... Hun føler ofte at hun ikke synes, og omverdenen har allerede dømt henne nedenom og hjem. De tror ikke det kan bli noe av henne. Vi følger henne på en vandring fra barndommen fram til voksen alder. Det skal vise seg at hun mot alle odds gjør de fleste spådommer om sin egen skjebne til skamme. Men det skjer ikke uten en god porsjon forviklinger og hindringer i veien!

REISE I VERNEDRAKT handler om mot. Den handler om at det er mulig å lykkes tiltross for et dårlig utgangspunkt. Å tørre å lytte til seg selv og gå egne veier. Et alvorlig tema er skildret på en veldig humoristisk måte. Latteren og komiske situasjoner er aldri langt unna! På bunnen er det tragedie, men det utspiller seg som den rene komedie!

En del av tilbakemeldingene til nå har vært at boka har vært vanskelig å legge fra seg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay :) Det var jo ganske positiv tilbake melding og få :) Jeg får komme tilbake med svar når jeg har flytta til Norge til nyttår.. Hvis ikke det er forseint :) Må hvertfall først se om jeg får jobb osv, vil jo ikke påta meg en ting hvis jeg ikke får tid ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaHarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid Nygaard