Jeg klarte aldri å knekke koden på den boken her, endte med at jeg ga den opp. Innvollevrenging på høyt(?) nivå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jada, den er vemmelig, og slutten... vel,vel,vel...!

Men samtidig, for en bok, for et sinn, jeg mener, mannen er fremdeles på stø kollisjonskurs med resten av verden (som han forøvrig ikke har noe som helst til overs for), og ellers de fleste verdier vi mennesker anser som universelle og ønsker å hegne om .

Anarkistisk ekstremunivers, men om man har sansen for det som ligger et godt stykke bortenfor det vanlige, eller en annen type leseopplevelse, kan det være verdt et forsøk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klukklo godt da jeg oppdaget at Marguis de Sade er en karakter i den fantastiske tegneserien The Invisibles av genierklærte Grant Morrison. Liker forøvrig alt han har skrevet, men Filosofi på kammerset er en stor favoritt.

Om man ikke ser humoren i hans verk, tror jeg ikke man har sett godt nok etter. Mannen var en stor satiriker, og det er ingen tvil om at den vanvittige humoren har bidratt til legendestatusen han har fått i de senere år. Vil dessuten benytte anledningen til å anbefale debuten Justine på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen