Ajajaj... Me like! Jeg liker slik litteratur, og her har man det meste... For en boksluker, vel og merke...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den er en av flere jeg leser på nå. Har ikke kommet langt, men det som slår meg er hvor godt handlingen beskrives. Det er nesten noe filmatisk drivende over det. Eneste klagen så langt, og det er ikke en stor en, er navnet på hovedpersonen. Grayson Pierce. Woooooooooooow..... Minner meg om "Stompa og Co", der Stompa og Bodø skulle skrive en detektivfortelling. De kranglet lenge om navnet, og kom til slutt opp med "Flixton Slick". Grayson Pierce er nettopp en slik type navn, konstruert slik at her skal vi skjønne at dette er litt av en type... litt teit, men ok. Det er til å leve med. Resten er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handling som i en 80-talls actionfilm. Kjapt lest, kjapt glemt. Men god underholdning så lenge det varte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Man må sluke noen bøker for hver den man leser. Nå har jeg tygd meg gjennom ei på en dag, da blir det ei lettvint ei i kveld:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RandiAMarit HåverstadHarald KFinn Arthur JohansenEivind  VaksvikToveTone HRisRosOgKlagingHilde H  HelsethGunn DuaasLilleviRandiBjørg L.IdaMantenLinda SolheimBertytuhamreDemeterGrimarOleIngvild SStian Dalbergingar hNeraStine_JJan-Olav SelforsLinda RastenmgeØystein LLise MuntheTorill Elisabeth RevheimIngunn SWenche VargasVibekeNorahHanne Kvernmo RyeVannflaskeKathrineAstrid Terese Bjorland Skjeggerud