Kan du være så snill å forklare meg hva som er så bra med denne boka?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Tusen takk for en grundig gjennomgang. Jeg forstår bedre hva det er som gjør at den står så sterkt som klassiker, men klarer likevel ikke selv å bygge opp en enthusiasme for boka. Temaet er kjempeviktig, men historien i seg selv og språket som er brukt gjør at boka ikke fenger meg. Kanskje leser jeg den igjen senere og finner mer verdi i den. Takk igjen for at du tok deg tid til å forklare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Svarene dine får meg i hvert fall til å ville prøve å lese den igjen. Jeg blir nysgjerrig på om jeg kommer til å tenke at det er en god idé, men at han ikke når gjennom eller om jeg vil klare å finne litterær verdi i boka.

Uansett er jeg veldig takknemlig for forfattere som tør å gjøre prosjekter som dette. Ha en stor idé og gjennomføre den. Det må til for å tøye språket og litteraturen.

Takk igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat hørt "Epp" som lydbok- fabelaktig lest av Jan Grønli. Jeg kan med handa på hjertet si at det er takket være Grønli at jeg har fullført, for denne hadde jeg neppe hatt disiplin til å lese selv...
Som lydbok er den derimot fascinerende, og jeg er strålende fornøyd med leseopplevelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg