Så filmen med samme navn ( med J. P Belmondo og Jean Seberg i hovedrollene- spilt inn i 1960), før jeg begynte på boka som henviser til "snutter" derfra. Vakker og sterk bok som jeg leser nå og anbefaler på det varmeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå har jeg lest boken (på svensk), men kom aldri så langt at jeg fikk sett filmen, så det får jeg ta en annen gang.

Til å begynne med, etter de første få kapitlene, var jeg ikke overbegeistret for boken, det var så mye jeg ikke forsto, først og fremst familiesituasjonen. Men så oppdaget jeg at kronologien er flytende og at man får svar på hvorfor hun bor sammen med to store familier og da var jeg fornøyd.

På slutten synes jeg nok nesten det ble for åpent, når det kommer frem hvem som var Los mors store kjærlighet. Det burde de fleste ha kunnet gjette seg til på det tidspunktet, så jeg hadde nesten foretrukket at det forble usagt. At vi fikk vite hvor det hadde blitt av Lukas derimot synes jeg var greit.

Ellers er jo, som du sier, selve historien sterk og vakker. En bok jeg ikke anger på at jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har bestilt boken og med litt flaks har jeg den i slutten av neste uke. Jeg har høst mye bra om den, så gleder meg til å begynne å lese den. Bare lurer på om du vil anbefale at man ser filmen først?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken står seg jo godt på egne bein, men syntes absolutt filmen ga gode bilder til boken. Det er ikke ofte man kan lese bøker som har filmreferanser- Og så er det jo attpåtil en god anledning til å se en kjent film fra 60-tallet. God film/lesning:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Da skal jeg se hva jeg gjør, men jeg er nok litt sugen på å se filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen