Fra min bokprat om denne boka: Bergqvist er utdannet i retorikk og driver et firma der hun rådgir folk i retorikk, presentasjonsteknikk og hvordan takle hersketeknikker. Det jeg liker med denne boka er at den ikke sier at hersketeknikker er noe bare psykopater og slemme sjefer driver med. Alle kan komme til å bruke hersketeknikker og basere seg på fordommer! Bergqvist viser gjenkjennelige situasjoner der mange kan komme til å bruke en hersketeknikk og gir gode, konkrete råd for hvordan man skal takle hersketeknikker hos seg selv og andre. Jordnær, begripelig og klar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hun har mange interessante eksempler og gode råd (men akk så vanskelig å følge selv....) Hørte et foredrag med henne i sommer på litteratur-messen. Veldig morsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadMcHempettBjørg Marit TinholtRune U. FurbergEvaTralteLiv-Torill AustgulenHanne Kvernmo RyeEgil StangelandIngunn SAkima MontgomeryKnutMTanteMamiesveinVannflaskeHeidi HoltansvarteperStig THarald KJulie StensethTove Obrestad WøienmgeLailaPerSpelemannGodeminePiippokattaReadninggirl30Ann Helen ETone Maria JonassengretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaCecilie69RandiAEvaSynnøve H HoelLars MæhlumReidun GranbergLilleviBerit B Lie