Ensomme sjeler ei natt i Tokyo: ei studine som er på kafe fordi hun ikke får sove, søstra henne som sover hele tida, en trombonist som øver med bandet om natta, respsjonisten på et kjærlighetshotell, en voldtektssmann; og hvordan deres veier krysses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Skal til å starte på den etter jeg er ferdig med den jeg leser nå, og gleder meg faktisk ganske mye. Noen sier dette er en av de svakere bøkene hans, så jeg har også fått tak i "Hardkokt eventyrland og verdens ende" for å få lest én til før jeg dømmer forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes oversettelsen var elendig. Nå har jeg kjøpt den på engelsk og skal prøve på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som en spennende bok:) Har ikke lest noe av Haruki Murakami ennå. Kanskje på tide å gjøre noe med det snart?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

After Dark er på langt nær den beste av Murakami, men en av de korteste, og den er preget en del av den særegne stilen hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okey:) Jeg skal sjekke ut den boka. Har hørt så mye bra om forfatteren, men aldri lest noe av ham, så kanskje jeg kan likeså godt starte med den når ting roer seg ned på studiefronten. Er alltid spennende å lese bøker av forfattere man ikke har lest av før:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes After Dark var helt grei, men den er langt fra å være like engasjerende som de andre bøkene jeg har lest av Murakami. Du skriver i en annen tråd at du liker Twin Peaks. En bok som ga meg veldig Twin Peaksfølelsen er "Kafka på stranden" Den tror jeg du vil like ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er kjempeglad i Twin Peaks. X-files og Twin Peaks er mine store favoritt tv-serier (også Six feet under), men må innrømme at X-files og Twin Peaks er mine topp to grunnet serienes mystikk.Det er vel takket være disse seriene at jeg er helt hekta på det overnaturlige, spenning og krim. Twin Peaks er var/er jo en guffen tv-serie. Killer Bob tror jeg må være den ekleste tv-karakteren noen sinne, i hvert fall en av de. At han bare tilfeldig ble med i serien er godt gjort. Happy accident:) Jeg er så glad i Twin Peaks at jeg fikk Gold Dvd-utgaven i jula i fjor. Gjett hvem som ble glad! Så er konstant på jakt etter bøker som ga meg den samme gufne, ekle stemningen som X-files og Twin Peaks ga meg. Ser mange lignende serier den dag i dag, men ingen kan måle seg med de to. Så derfor leter jeg etter de samme stemningene i bøker. Elsker at det går kaldt nedover ryggen. Synd det skjer så sjelden.

Så Kafka på stranden er definitivt notert:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

After Dark er den svakeste Murakami boka jeg har lest. Men jeg tror du vil like Trekkopfuglkronologien, Sauejakten og Dans Dans Dans. Mye styr med paralleluniverser og småmagi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk Yngleplass:) Høres spennende ut med både paralleluniverser og småmagi. Sånt liker jeg. Takk for anbefalingene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så kommer jeg trekkende med mine Murakami-Spotify-lister, men musikken som nevnes i After Dark er faktisk skikkelig kul! Jeg syns forøvrig boka er helt grei, - passe tjukk, til og med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil