prøv med "svarte tårn" - serien av Stephen King. Kan være han er litt ung men prøv. Ga den til sønn min som er konstant lesenekter, og den falt i smak. Opp til no 5 er kommet i pocket, tykke bøker fra no 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

"Mørke tårn"-serien rykker oppover på listen på bakgrunn av gode kritkker og spennende kommentarer. Ikke minst på min egen leseliste ;-) Men her var også mange andre gode forslag. Jeg har hørt om "kompasset" fra tidligere og likte også tanken på unge James Bond.

Har faktisk lagt inn bestilling på Det mørke tårn I-II, Det gylne kompasset, Silverfin-mysteriet og Skeleton creek. Det er ingen grunn til å begrense seg. Det er snart jul, det er det ene. Og lykkes jeg med å frigjøre Playstation får jeg jo litt tid til bilspill, selv ;-)

Men jeg tar fortsatt i mot gode ideer. Noen norske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med "Lushons plater" av B. Andreas Bull-Hansen? Det er første bok i en trilogi. Ruben Eliassens "Phenomena"-serie var også populær i den alderen hjemme hos oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode norske forslag :)

Tusen takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med Dødslekene, Opp i Flammer og Fugl Føniks??? En triology skrevet av Suzanne Collins? Veldig mye kamp - krig og blod der^^ Han kommer ikke til å savne COD XD

Broren min(tennåring;) som spiller COD(Call Of Duty) dag og natt synes at Dødslekene var interessant =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sønn min anbefaler trilogien "De fire og han som gjør galt verre" av Hans Fredrik Follestad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det er sju bøker til sammen til den serien. Jeg har den første boka (som ikke er lest ennå rødme, rødme, men har planer om å lese den første boka i juleferien når studiene har roet seg litt. Gleder meg. Har bare hørt positive ting om den bokserien. Også var det noe av det første SK begynte å skrive på. Han begynte å skrive på den serien i 1970, tror jeg. Rart å tenke på, med tanke på hvor mye han har skrevet i mellomtiden. Men gleder meg definitivt til å lese The Gunslinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg husker riktig har jeg lest et eller annet om at han skal lage ti bøker i alt i den serien. Joa sju bøker foreløpig, i hvert fall seks på norsk og fem av de også i pocket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

da er det kanskje snart på tide å lese den første. Og visste du at det også skal bli film av de bøkene? Så langt er det planlagt en triologi. Premieredatioen er også klart. 17 mai i 2013! Og vi nordmenn må nok sikkert vente enda litt lengre, men da rekker jeg iallefall å lese bøkene først. Bok først, film etterpå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener selvfølgelig "Det mørke tårn"- serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Teneserien til "Det mørke tårn" anbefales også sterkt. Fabelaktige tegninger, historien går forut bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken Røil