Ja, tålmodighet er en dyd.Men jeg orker ikke bar å lese for å lese, det må fenge på en eller annen måte. Og denne var utrolig lite fengende, særlig etter ''Samam er ein mindre aleine''.Men det er jo ofte sånn, at det er bare en bok som er virkelig god av en forfatter,dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er så sant, tålmodighet er en dyd og jeg lurer på hvor lang tid det tar før jeg tar boka fram igjen.

Ellers er jeg ganske så enig med deg.

Det kreves også ganske høy konsentrasjon fra leserens side når stoffet er kjedelig. Det må fenge. Og som jeg har sagt tidligere her på siden, så er jeg heller ikke interessert i å lese l a n g e kjedelige innledninger.

Nå vil jeg titte litt i bøkene rundt her og finne frem nye bøker jeg kan lese. Forhåpentligvis bedre treff denne gangen. :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakim