Den er kjempefin, det er jeg enig i! Jeg tror ikke noen klarte å lese gjennom denne boka uten å gråte. Jeg gråt gjennom halvparten av boka, og hele filmen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ser du er ung Jessy, og jeg håper du hadde noen å diskutere den med...jeg kjøpte den til mitt barnebarn på 10-1/2 år, vi leste den sammen og så filmen sammen..og fikk en fin diskusjon på den etterpå..en viktig bok både for barn og voksne denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, ja jeg er 12. Så fint at dere diskuterte :) Og ja, det er en viktig bok! Jeg hadde noen å diskutere med og det var fint å diskutere om den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk Ottersen