Jeg har ei ulest Solstadbok liggende, det er "16.07.41". Siden du er så begeistret og anbefaler å lese bøkene hans skal jeg jammen legge min bok høyere oppe i "skal lese" haugen. Det er så bra å få lesetips, takk skal du ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt å høre! Det er en veldig fin bok, synes jeg. Solstads (tilsynelatende) mest selvbiografiske. Men favoritten er Genanse og verdighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg bestilt 16-07-41 : roman, og Genanse og verdighet har jeg i lydbok, ikke hørt enda. Jeg liker alltid å ta for meg forfatterne litt mer helhetslig med konsentrert lesing av flere verker etter hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHege