Du er definitivt ikke alene. men jeg er kanskje litt annerledes; jeg må "bare" eie de bøkene jeg har likt. Jeg kan godt låne på biblioteket, men hvis jeg har syntes at en bok var bra, får jeg lyst til å ha den liggende så jeg kan ta den frem og lese på nytt når jeg vil.Da kan jeg til gjengjeld sette himmel og jord i bevegelse for å få tak i dem. De som ikke har vært så bra, er egentlig deilig å slippe å ha liggende rundt som sure minner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg! Jeg vil gjerne eie de bøkene jeg liker godt og vil lese igjen når jeg vil, mens alle andre gir jeg videre eller lignende, om jeg i hele tatt har skaffet dem. Så egentlig er det en liten ære for bøkene om de blir stående i bokhylla mi. :) Dessuten tar jeg noen av dem gjerne på orignialspråket (om jeg kan lese dem på det) i tillegg til på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro