Taylor Markham ble forlatt av sin mor i en dagligvare forretning i Jellicoe Road da hun var 11 år gammel. En ung dame ved navn Hannah fant henne der og tok henne med hjem. Nå har Taylor blitt 17 år gammel og hun er elev ved internatskolen ved Jellicoe Road. Taylor er redd for å knytte seg til mennesker, hun har opplevd mye vondt i sitt liv og føler det er enklere å støte mennesker fra seg enn å slippe de inn i livet sitt. Så en dag blir Taylor utpekt som lederen for ungdommene på internatskolen i den årlige territoriale krigen mot byungdommene og kadettene.

Les resten av min anmeldelse her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kjøpte denne boken etter jeg leste anmeldelsen på din blogg, og ble ikke skuffet!

Boka begynner litt tregt, for meg tok det ihvertfall en stund før jeg klarte engasjere meg i historien, men med en gang du har kommet inn i det er det vanskelig å stoppe.

To gode og spennende historier flettet sammen på beste måte. Når jeg var ferdig ville jeg helst ha mer, mer, mer!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig å høre, Sigrid. Jeg syntes boken var helt fantastisk. Jeg har et par andre bøker av forfatteren stående i bokhyllen, har hørt at alle bøkene hennes er veldig gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie