Jeg leste også kritikken du nevnte ovenfor og ble som deg overrasket, for jeg syntes boka hadde et fint og vart språk da jeg leste den. Er det vi som ikke vet hva "godt språk" er, eller er det "flisespikkeri" denne kritikeren bedriver? Er forlagene virkelig så dårlige på å "redigere" dårlig språk som denne kritikeren vil ha det til eller? Uansett - jeg elsket den boka, og skal man ha så tykke kritikerbriller på og analysere hver setning ihjel så Vel bekomme, farvel leseglede!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så surmaget kritisk ønsker jeg faktisk ikke å bli! Så får det heller være at jeg naivt svelger den ene blødmen etter den andre. Jeg kan leve med det! ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill Revheim