Jeg er også vokst opp i et hjem der alle leste, og der jeg ble lest for. Har hatt min tid med Frøken Dektektiv, X-Bar-X guttene, Bomba jungelgutten osv., men ble fort opptatt av de såkalte "voksenbøkene". :) Og hjemme lot de meg lese dem, unntatt én, Slavinner...ser at den er her. Når ingen var hjemme, smugtitta jeg veldig i den, sexscener, veldig spennende. Da jeg ble voksen fant jeg boka i igjen, leste den og ble bare sinna...sexscenene var ingenting i forhold til hvordan slavinnene ble behandlet på store gårder i USA. JEg var selvfølgelig altfor ung dengang til å skjønne det faktum. Jeg har også lest mye for våre barn. Og de er noen veldige lesehester, så vi bytter bøker, vi snakker om bøker og koser oss veldig med bøker. Mannen min leser heldigvis også, så det er ofte stille her hjemme hos oss. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde også en bok jeg ikke fikk lov til å lese av "voksenbøkene" - "Men tankene mine får du aldri" - selvfølgelig ble den lest i smug når det ikke var andre hjemme. Jeg har ikke lest den siden, men den gjorde inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du burde kanskje lese den nå. For den gang endre inntrykket fra den gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg burde nok det. Husker fremdeles noen spesifikke scener, kunne vært interessant å se hva som gjør mest inntrykk nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye