Takket være Ivar Nørve ble denne boka fullført i mine ører.
Litt for mye blod, litt for mange plutselig døde mennesker, litt for mye mystikk og merkelige (og overnaturlige) hendelser og forunderlige vendinger... - en reise gjennom verdener befolket av uvirkelige mennesker eller vesener som finnes, - eller kanskje ikke finnes likevel...?
Hvis det er riktig som det blir sagt: at boka ikke skal filmes, syns jeg at det er mer enn merkelig, for det føles som om den er skrevet for å bli nettopp det: en slags mystisk skrekkfilm som ville glede dagens spiritister og mystikere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som om jeg skulle sagt det selv! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat avsluttet denne boken,og må si meg helt enig med deg i at dette ble vel mye død, overnaturlig og ikkemenneskelige vesener. Sitter igjen med en følelse av at denne romanen kunne jeg gjerne ha latt være å lese. Den ble alt for dyster, og satt ofte og tenkte at dette har jeg da lest før. Og da tenker jeg ikke på Sempere & sønner eller De glemte bøkers bibliotek. Nei, dette ble en gedigen nedtur etter "Vindens skygge."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.