Boka har det meste i seg av beskrivelser om et lite samfunn et sted på Nordlandskysten i 1870 årene hvor Segelfoss gods og dens beboere står i sentrum av fortellingen.
Det er en drivende god bok som beskriver hvordan forandringer påvirker innbyggerne på dette stedet. Det er menneskene som står i sentrum av fortellingen og Hamsun får så godt fram beskrivelsen av ulike personligheter og hvordan de er preget av oppvekstens kår, og om det å takle nye tider og endringer i et sitt samfunn.
"Han var sine fædres søn og levet i fædrenes skygge".
Det var det Willatz Holmsen gjorde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Vivian M.HegeBabynemiIngunn SMarit HåverstadJulie StensethDolly DuckLesevimsaKristin HolvikKristin F. JørgensenEirik RøkkumCtinaLibraritas vRisRosOgKlagingGrete AastorpSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandAtmanMette-MMarteMaria Festli EriksenHallgrim BarlaupMerethe SolstadVannflaskeTone Maria JonassenElin SkjerengBjørn SturødSynnøve H HoelFrisk NordvestEli HagelundRandi Annie FramnesHilde H  HelsethHanne MidtsundLisbeth Kingsrud KvistenInger-LiseLinda RastenGro Anita MyrvangErika NTine Sundal