Endte opp med en firer på denne boka. Har problemer med å si akkurat hva jeg er missfornøyd med, men synes kanskje det dro for langt ut før spenningen ble interessant. Grei nok, men første halvdel var for langdryg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boken har jeg også gitt en firer. Etter å ha lest boken, fristet det å lese mere om Shardlake. "Mørk ild" som forgår i England, 1540 er bedre. Denne har jeg gitt en femmer. Mot sin vilje har Matthew Shardlake påtatt seg å forsvare Elizabeth Wentworth. Hun er anklaget for mordet på søskenbarnet sitt, men hun nekter å si om hun er skyldig eller ikke. Shardlake blir også pålagt et nytt oppdrag... Den greske ildens hemmelighet. Altså, etter min mening en bedre bok enn "Oppløsning". Den tredje boken i serien foregår sommeren 1541. Et komplott mot den britiske trone blir avslørt, og Henrik den 8. legger ut på en spektakulær ferd fra London til York. Shardlake og hans assistent, Jack Barack, er allerede på plass i York. Mens de venter på Kongens ankomst blir en lokal glassmester myrdet, og saken blir raskt delikat da den synes å ha forbindelser til kongefamilien selv. I tillegg kommer Shardlake uforvarende over sensitiv informasjon som sår tvil om legitimiteten av den kongelige blodslinje. Dette er helt klart den beste boken om advokaten Matthew Shardlake. Ga den derfor terningkast seks. Anbefaler deg derfor å følge han videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for oppsumeringen! Har kjøpt inn bok to, så denne skal jo også leses etterhvert, og om den er bra hiver jeg meg nok på bok tre også! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag