Jeg elsket denne boken og hadde lyst å be alle rundt meg om å lese den. Den er så skjønn. Denne mannen som sykler og sykler gjennom USA når han har mistet absolutt alt, og historien både i nåtid og fortid viser hvorfor han blir så desperat. ALT han gjør går galt, og det virker som om han synes han fortjener det. Når noe er ille, blir det snart verre. Derfor er det også komisk; det må til for at leseren skal orke å lese videre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Henger meg på skrytelisten. Dette var en flott leseopplevelse. En god historie fortalt på en god måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok! En av mine favoritter og er så enig med deg Solbjørg - har anbefalt den til mange og fortsetter også med å anbefale den. En perle rett og slett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Dette er en av mine favorittbøker og jeg anbefaler den så ofte jeg kan. En nydelig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også denne boken veldig godt, jeg tror det bl.a. har å gjøre med at jeg skjønner godt den følelsen av å ville stikke av fra alt når ting blir for vanskelig. Men for meg blir det bare en tanke og så har jeg heller aldri opplevd så mye trist og fortvilende som hovedpersonen i boken. Jeg jobber på bibliotek og anbefaler denne boken ofte til folk som spør etter en god bok. Det er en stund siden jeg leste boken, men mener å huske at det var en glad bok, til tross for alt det triste. En bok som ga oss tro på livet. Heldigvis!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

GodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice Nordli