Jeg leste flere Paasilinna-bøker i sommer, - og bevares, det var mange gode poeng, og herlig galskap, - men jeg ble litt overmett etter hvert. Så det kan bli litt for mye i lengden av all galskap og merkverdigheter også... - Men da er det så fint at det finnes så mye annet å lese!
- Alt til sin tid, - lyst og anledning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Alt til sin tid, ja. Paasilinnas bøker bør man ikke lese for mange av på en gang. Strø dem i stedet ut som et slags krydder mellom andre og mer alvorlige bøker!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er jeg veldig enig i! Å krydre tilværelsen med hans galskap innimellom andre mer alvorligere bøker er helt supert. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone Sundland