Akkurat ferdig med denne! Spennende og fengslende! Ikke like spennede krimteknisk som jeg håpet, men språket og dialogene er fantastiske!

Handling hele tiden, klarte ikke å legge fra meg denne heller. Tre dager med sene kvelder!

Tenkte litt på "Den urolige mannen" av Mankell, følte det var en slags avskjedsbok. Noen vi har fått et forhold til gjennom mange bøker, forsvinner fra oss, og det settes et punktum. Vemodig, men flott skrevet.

De tidligere bøkene om Varg Veum har jeg hørt som lydbok eller fra Radioteateret, og denne hadde også blitt enda bedre med bergensk uttale. Som trønder er det ikke like enkelt å late som jeg leser bergensk!

Alt i alt en flott bok, som anbefales varmt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig. Jeg har "lest" alle disse bøkene på lydbok. Har de i bilen til og fra jobb, avslappende for trafikk stress. Har også digitalisert dem på disk i mp3 format. Også enig i kommentaren omkring H. Mankell, savner flere bøker her akkurat som med Håkan Nesser savner mer der fra og. De har gitt oss masse god krim. Må vell beggyne fra starten igjen å lese alle bøkene deres på ny....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de beste Veum bøkene etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Full av Veumsk vedmod, synes jeg. Dette er vel en slags spoiler! Lykkelig skulle han jo ikke bli. Og ja, jeg synes også det begynner å ligne en avskjed, men man vet ikke. Staalesen er jo høyst oppegående, og min favoritt er fremdeles "I mørke er alle ulver grå". Bergen er hjembyen min, og Staalesen vet å skildre byen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30