Jeg har gjort det på noen, men har da registrert dem som engelske utgaver istedet for norske, for jeg har ikke orket å tatt så mange bilder omslagene selv, men jeg skal gjøre det etter hvert som jeg har tid og når jeg leser dem på nytt. Men så langt er de som sagt registrert som engelske utgaver. Blir ikke det samme, men...men, men.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gjør det samme med de fleste kjærlighet, superstjerne, harlequin, casino og andre og bare scanner inn det norske bildet. Har listene over de jeg har lest de siste 12 årene som jeg tar de med meg hjem fra butikken når de dukker opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen