Jeg ønsker å registrere alle bøker jeg har lest (så langt det er mulig). I den forbindelse lurer jeg på hva folk gjør med gamle bokklubb bøker fra Pennyklubben, Starlet, Jukeboks og TL. Er det noen som registrerer slike bøker i det heletatt. Jeg spør fordi jeg har funnet igjen en eske på loftet med ca 150-200 gamle bøker og disse hadde jeg stor glede av i barndommen. Synd å "diskriminere" dem fordi de ikke lenger har samme status som da jeg var ung...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Jeg har ikke registrert noen av barne-/ungdomsbøkene ine. Så slik sett blir bokhyllene her mangelfulle. Her har jeg kun registrert de bøkene jeg eier selv, og de jeg har lånt på biblioteket det siste året. Jeg orker egentlig ikke tanken på å legge inn alle de bøkene jeg har lest før, - og hvordan skal jeg klare å huske dem? Jeg har jo tross alt noen år som leser på baken... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var inne på tanken, men så besluttet jeg meg for å kun legge inn bøker jeg lest etter jeg registrerte meg på denne siden. (Ville nok brukt utrolig lang tid på det, tid jeg heller kan bruke på å lese eller å lage god mat). (Har heller ikke helt det store behovet for å skryte på meg at jeg lest langt over 1000 bøker). Ooops, nå gjorde jeg det likevel.

Det er jo trots alt et aktualitetsforum - tenkte jeg. Diskusjoner om bøker jeg lest kan jeg jo delta i uansett om de er registrert her eller ikke. (Hvis jeg har noe fornuftig å si).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lagt inn noen bøker fra barndommen egentlig. Vet ikke hvorfor, men mange av dem er såpass gamle, at jeg nok kanskje ikke ville funnet dem her. Favoritten var frøken detektiv. Har/hadde vel noe med 30-40 bøker om henne og vennene hennes tror jeg. Mange fra da mamma og mormor var unge. :) Ellers leste jeg jo fem, tl-bøker, starlet/jukebox-bøker osv. :) Så jeg hadde nok lesestoff, men mange gode minner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barndommens bøker, står nå disponibelt for mine barn. Men alle mine Penny-klubb, 9-16 bøker, Susan Sand, Nancy Drew osv. osv. er ikke pakket ut enda, fordi det barnet aldersmessig kunne lese de bøkene "hater bøker" (hun har problemer med lesingen). Hun har likevel mange bøker tilgjengelig, så det er ikke det som det står på. Mine to yngste døtre er ikke enda så gammel at akkurat disse bøkene er aktuelle enda, MEN jeg krysser fingrene for at iallefall de vil lese dem. Det er jo mamma sine skatter (både bøkene og barna):)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har dessverre ikke hukommelse for alt jeg leste i barndommen/ tidlig ungdom. Både Bobsey barna, Lykke barna, Frøken detektiv, Fem serien og masse annet er bare et minne om lykkelige tider, men titler og innhold er borte. De fleste barnebøker jeg har lagt inn har jeg lest med/for egne barn, og der er heller ikke alt tatt med fordi mye er lånt og glemt.

Av og til dukker det opp kjente titler og da legger jeg det inn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det minner med på at jeg har lest hele FEM serien, får finne en bok med alle tittlene og legge dem til senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette tror jeg er ganske likt for alle oss som har levd noen år... Det blir umulig å huske alt man har lest.
- Jeg har en samling gamle og noen litt nyere Hardyguttene-bøker liggende som jeg ikke har lagt inn på lista med barne-og ungdomsbøkene mine. Gjemmer dem til en dag jeg har ekstra god tid og kan kose meg med å ta dem fram og kikke gjennom dem...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lagt til de jeg husker når jeg har kommet over dem, vet jeg har lest minst 50 Frøken Detektiv og minst like mange Hardy guttene så det blir et kommende prosjekt. Har fort satt minst 40 Gribb bøker å legge inn og et lass tegneserie pocket og Donald pocket. Vet jeg leste flere i Penny klubben og i hvertfall 25 Lotte bøker, men har begrenset hestebøker til de jeg husker godt, dvs Britta og Silver bøkene og Verdens Ende bøkene til Monica Dickens. Rett som det er kommer jeg over noen jeg husker fra barndommen og legger dem til med ca år for når jeg leste dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns du skal lage deg dine egne bokhyller for dine barndoms bøker. Du er heldig som har funnet dem på loftet.
De fleste av mine barndoms bøker ble gitt bort, så de er borte vekk. Ellers er det jo umulig å huske alle de bøkene jeg har lest i hele oppveksten, for de fleste av disse ble lånt på biblioteket, eller byttet i bruktbutikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker ikke navnet på en brøkdel av de bøkene jeg leste i tenårene. Bøkene jeg fikk i TL-klubben har jeg rett og slett ikke lenger. Ellers hadde jeg nok lagt de inn, men under kategorien ungdomsbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikke akkurat et svar til deg, men nå fikk du meg til å huske mine favoritt-forfattere fra da jeg var 10-11 og helst leste bøker om tenåringer som var i ferd med å dø av fryktelige sykdommer, haha. Fra TL-klubben husket jeg forfatternavnet Lurlene McDaniel, og, sannelig har ikke amazon bøkene hennes tilgjengelige for kindlen min. Tid for nostalgisk (og sannsynligvis rødmende) gjensyn!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også lest flere bøker av henne. Husker spesielt Pennyboka "Den siste sommeren" om ei ung HIV-positiv jente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har en god del (flere hundre) Penny- og TL-bøker jeg også fra min ungdom, men de er ikke lagt inn her. Grunnen er at de befinner seg nedpakket hjemme hos mine foreldre, og at jeg rett og slett ikke orker å legge dem inn manuelt en og en siden det er så mange (tror ikke de finnes her inne fra før av....?).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg scannet inn mange omslag selv i begynnelsen da jeg begynte å legge inn bøkene mine. Det tok sin tid, men det føltes ikke riktig å legge inn bøker på lista mi som ikke stemte med virkeligheten.
Å legge inn slike gamle bøker kan jo også ha sin verdi for mange, ikke bare for den som legger dem inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har scannet bilder til flere gamle barnebøker utenom (altså ikke sånne klubb-bøker), enten det nå har vært bare jeg eller noen få andre som har hatt bøkene i bokhyllene sine her inne. Jeg liker også å ha riktig eksemplar, både når det gjelder omslag og utgave.
Jeg synes det er veldig greit å kunne bidra med f.eks. omslagsbilder når de mangler, det er jo kjedelig med bøker som er helt anonyme og ikke har noe. Men i og med at det er såpass mange hundre bøker det her er snakk om, har jeg verken tid eller lyst til å hive meg over oppgaven med det første. Satser heller på at noen andre vil da ja... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har gjort det på noen, men har da registrert dem som engelske utgaver istedet for norske, for jeg har ikke orket å tatt så mange bilder omslagene selv, men jeg skal gjøre det etter hvert som jeg har tid og når jeg leser dem på nytt. Men så langt er de som sagt registrert som engelske utgaver. Blir ikke det samme, men...men, men.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjør det samme med de fleste kjærlighet, superstjerne, harlequin, casino og andre og bare scanner inn det norske bildet. Har listene over de jeg har lest de siste 12 årene som jeg tar de med meg hjem fra butikken når de dukker opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kalt to av hyllene mine Barndomsminner og Ungdomsminner - her putter jeg inn bøker jeg leste da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLillevi