Nå begynner filmen på NRK1 :) Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Leste boka - veldig bra, så filmen - denne var rett og slett kjedelig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, hadde ikke fått det med meg i hele tatt.

Slukte boka for en stund siden, så blir artig å se filmatisering nå. Det blir riktig rekkefølge for meg. Og jeg har jo hørt mye skryt av den, så er ikke så veldig redd for at den skal blekne helt og skuffe i forhold til boka, selv om boka nok er overlegent best uansett. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boka ennå så jeg kan ikke se den:) Først bok - så film:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Det går en gammel James Bond film å tv3 hvis du ikke vil lese;) Har ikke tenkt å lese den boka så derfor ser jeg filmen,hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, da ser jeg heller det. Har sett de fleste James Bond filmene allerede, men det gjør meg ikke noe om å se de filmene en gang til eller to:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas