Ja, nu venter jeg på de neste to... Sitter med et ønske om at YNGRE mennesker burde ha lest boka. Jeg blir fasinert av måten Follett trekker inn historiske detaljer på. Masse å lære her. Ellers følger jeg endel med på nye bøker som kommer. Jeg bruker biblioteket vårt flittig. Bibliotekaren der er veldig hjelpsom. Jeg så en notis om "Kjempenes fall" i lokalavisen. Jeg viste bibliotekaren dette og 3 dager etter hadde hun skaffet boka - jeg ble første låner. Men slike bøker blir det vel gjerne venteliste på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig i at unge mennesker kan få mye ut av historiske romaner. Har selv anbefalt f.eks I all evighet til yngre i omgivelsene mine med gode tilbakemeldinger. Selv fikk jeg vite om boka av en svoger som hadde fått låne den på biblioteket i det bibliotekaren pakket den ut. Snakk om flaks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J Thorsson