Den beste kjærlighetsroman som noensinne er skrevet i Norge!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, denne er en av mine favoritter..(jeg brukte den faktisk med elevene mine i flere år, og det fenget der også, hos ungdommene - fant en gammel innspilling som vi hadde også, med fjernsynsteateret..meget bra.)..helt enig med Tore Renberg sine vurderinger her, selv om dette er gamle dager, så inneholder den en del universelle temaer og idealer som kan gjelde til alle tider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må også si meg enig i at det er en god roman,men siden det er så lenge siden jeg leste den blir det litt vanskelig åvurdere den i dag. Så filmen An-Magritt, med Liv Ulmann i hovedrollen,da den gikk på kino første gang.Da var det som skolevisning. Ble så betatt at jeg bare måtte lese hele romanen. Og den sitter i ryggmargen ennå.Husker jeg sleit med tysken, men hva gjorde vel det når resten var så bra. Kanskje jeg burde ta den fram igjen nå i voksen alder. Samtidig redd for å ødelegge de gode minnene jeg allerede har om bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadNorahsiljehusmorKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine Sevilhaug