Jeg ser det er mange som mener det samme som deg om denne boken. Hadde egentlig tenkt at denne får jeg vente med å kjøpe til nærmere jul,som julelektyren i år, men etter all denne positive omtalen spørs det om jeg klarer det. follett er absolutt en favorittforfatter her også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, nu venter jeg på de neste to... Sitter med et ønske om at YNGRE mennesker burde ha lest boka. Jeg blir fasinert av måten Follett trekker inn historiske detaljer på. Masse å lære her. Ellers følger jeg endel med på nye bøker som kommer. Jeg bruker biblioteket vårt flittig. Bibliotekaren der er veldig hjelpsom. Jeg så en notis om "Kjempenes fall" i lokalavisen. Jeg viste bibliotekaren dette og 3 dager etter hadde hun skaffet boka - jeg ble første låner. Men slike bøker blir det vel gjerne venteliste på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i at unge mennesker kan få mye ut av historiske romaner. Har selv anbefalt f.eks I all evighet til yngre i omgivelsene mine med gode tilbakemeldinger. Selv fikk jeg vite om boka av en svoger som hadde fått låne den på biblioteket i det bibliotekaren pakket den ut. Snakk om flaks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-M