Jeg har ikke lest et kapittel enda, og enda er jeg sikker på at denne boka vil jeg anbefale. Den handler om overhystriske mødre, og selv om jeg selv er både sykepleier og superallegisk og dessuten tidligere Steinerskolemamma, (en gruppe som forventes å være noe i overkant opptatt av ungene sine), så ler og ler jeg... Store overdrivelser, antydninger, utelatelser og naivt gjengitte sitater fra andre enn jeg-figuren er en humorform jeg setter veldig pris på. Når boka er lest ut, kan det tenkes jeg skriver mer om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

boka var mest hylende morsom i begynnelsen, etter hver kom det litt alvor inn, og det var i grunnenen greit, hvor lenge kan en holde ut hysterisk humor? Boka beskriver en overbeskyttende mor i et miljø ( i USA) der alle prøver å overgå hverandre i å stimulere sine barn så de skal komme inn på de beste privatskolene. Hele boka er en karikatur, men både curlingforeldre og oss vanlige kontrollfreaker kan humre av noen som i hvert fall er verre enn oss selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns denne var ustyrtelig morsom, og gikk øyeblikkelig på jakt etter mer av O'Farrell. Fant "The best a man can get". Den er også artig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser