Du er i din fulle rett til å mene akkurat hva du vil, Aina.

Det finnes uendelig mange vitsebøker og andre morobøker der ute (og her inne), så denne tråden er da helt relevant i så måte, - og om noen morer seg litt en dag, så er det noe man har bare godt av. Det er så mye alvor i verden. Vi trenger latter, masse latter. Latter løser opp, gjør deg glad og fri, stimulerer musklene både i ansiktet og resten av kroppen. Det kan til og med hende at latteren kan gi deg noen gode minner og noen nye tanker og refleksjoner. - En vinn-vinn-situasjon med andre ord. :)

Om du ikke føler for å le akkurat nå, så er det vel bare å konsentrere seg om noe helt annet?

Såpass høyt under taket må det vel være her at vi kan tåle at det finnes en "morotråd" å koble av med.

Ønsker deg en fabelaktig morsom og lærerik dag! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har da aldri sagt noe imot å ha en morotråd eller vitsetråd, jeg skrev bare at jeg syntes det tok litt av med så mange vitser og historier etter hverandre på så kort tid. :) Men det er bare min mening, og nå har jeg sagt den, så nå finner jeg heller ei bok å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God bok! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine Sundal