Jeg forstår heller ikke hva som er problemet? Denne tråden syntes jeg var morsom, og flere lo med meg. Det er da mange tråder her inne som virkelig har ”tatt av”. Men er det ett tema i en tråd eller en utvikling i en tråd som ikke er av interesse for meg, trenger jeg da ikke engasjere meg noe mer i den. Jeg kan vel heller la de andre (ca 20 andre personer i denne tråden) ha det hyggelig, og la de boltre seg som de vil. Det kan da ikke være noe problem å styre unna tråder som ikke vekker interesse. Det er da opp til hver enkelt av oss hva slags tråder vi leser, hva som fenger, og hvilke innlegg vi engasjerer oss i. Min mening er derfor følgende: La for all del trådene ”ta av”, og selv "styr unna" det som ikke passer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvis jeg skal styre unna de trådene jeg liker så kan vel dere styre unna de svarene dere ikke liker også. ;)

Jeg trodde faktisk det var vanlig forumskikk å ikke skrive over 20 innlegg i samme tråd over så kort tid. Derfor prøvde jeg å si fra, og noen få er tydeligvis enige... Men hvis du og andre er av en annen oppfatning er det jo bare å ignorere meg og "boltre seg" videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

På de aller fleste fora er det i det minste en regel om å ikke "dobbelposte", det vil si å skrive flere innlegg etter hverandre. Man kan selvfølgelig skrive flere enn tre innlegg, men enveiskommunikasjon i en tråd er vel ikke det er forum er til for?

Ellers er det jo ikke verre enn å trekke paralleller til det virkelige liv. En person som forteller vits etter vits etter vits er ikke nødvendigvis bare morsom...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig med deg, Aina. Jeg ser at mange her bruker ytringsfriheten som forsvar, rettferdiggjøring eller argument (hva man nå skal kalle det), og selvsagt er ytringsfriheten vel og bra, det er ingen tvil om dét. Men det finnes også et annet prinsipp som burde gå før friheten til å ytre seg, og det er (jeg tror det var Rousseau som sa noe slikt) at frihet ikke skal strekke seg så langt at den underbygger andres frihet. Alvorlige ord å kommentere til en nokså uskyldig sak som denne, men når folk ikke ser problemet med å drukne (unnskyld denne bildebruken) et forum med innlegg, kanskje det da er nødvendig. Folk skal få prate så mye de vil, men å avfeie måtehold fordi 'måtehold ikke er en offisielt nedskrevet regel på dette forumet' blir ganske umodent. Og dette sier jeg som jo bare er tyve år.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Siden denne tråden nå ser ut til å "drukne i krangling" har jeg tillatt meg å kopiere Ainas siste innlegg her på hennes egen tråd, for dermed å svare med hennes egne ord (som jeg er enig i, for det er Aina som har laget diskusjonstråden, og det er hun som legger føringa/bestemmer hva tråden hennes skal handle om):

"Jeg gir opp! Denne "vitse"tråden som før var ment for vitser, er ikke lenger det. Uansett hva jeg prøvde å si under her i mitt forige innlegg...så ser jeg at de eneste nye innleggene som nå kommer er kun svar og motsvar og meninger om den lille krangelen vi har gående. Dette er ikke en krangletråd! Det har ingenting med vitsen min å gjøre. Derfor vil denne tråden bli slettet i ettermiddag, etter folk har fått orientert seg med dette og etter at jeg er hjemme igjen fra kurs.

I det siste har det jo nesten vært umulig å holde noen som helst diskusjon gående innpå her. For det er jo blitt krangling samma søren hva tråden handler om. Og når en simpel vits(som ble en vitsetråd) ikke kan få være i fred en gang...! Jeg gir opp!"

Min bemerkning: Det er synd at det er sånn her, at noen har det med å gjenge seg sammen bare for å lage bråk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror denne tråden har blitt noe helt annet en den var ment å være. Tror ikke at det finns noen regel for hvor mange innlegg du kan ha pr.tråd. Det ville være synd for ytringsfriheten. Antar at du kan komme med fler synspunkter om du føler for det. Eneste regel her på forumet er vel alminnelig folkeskikk og ikke lage innlegg som kan være støtende. Så skriv i vei. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aina, du sier: "Jeg trodde faktisk det var vanlig forumskikk å ikke skrive over 20 innlegg i samme tråd over så kort tid."

Dette er en regel jeg ikke har fått med meg. Beklager så mye. Hvor står så dette skrevet hen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo Larsen