Er jo ikke igrunn min feil at det utvikla seg slik da...men synes det er litt artig likevel jeg. Har da ledd godt å vel så det. Min handla jo om bøker(som du sa) og smarte kvinner, så ble det flere vitser om smarte kvinner og så ble det bare mye rart. Men er jo greit å løsne opp litt på de "stramme bokdiskusjonene" også, og få lov til å le litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg mente ikke at det var din feil heller, jeg svarte på ditt innlegg fordi det var startinnlegget her. :) Klart vi skal få le litt, jeg synes bare det har tatt litt av nå. Det går vel an å begrense seg litt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- Helen