Syns filmene er bedre en bøkene til Lackberg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nei,nei. Ikke enig. Jeg liker godt måten Lãckberg skriver på. Ja, sikkert forutsigbart, men her får en en hel pakke, flere historier parallelt. De har dessuten valgt helt feil skuespillere til hovedrollene. Har bare giddet å se en av filmene og det ødela litt for meg. Plutselig var mine egne bilder blåst vekk, og de var mye bedre, basta;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, enig, begynte å se litt av første filmatisering, men det var for pregløst og sjarmløst, og som du sier, HELT feil casting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikkje sett filmane, men då skal eg la det vera! Bøkene er kjempebra, spør du meg. Spanande frå første til siste side. Og akkrurat passe drama utanom krim-sakene. Eg blir glad i desse karakterane og interessert i kva som skjer med dei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila