Denne boka skjønte æ desverre løsningen på ganske tidlig i boka. Så dermed ble siste halv del av boka ganske kjedelig lesning. Vist det her er en av Lackebergs beste så må resten være håpløse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Skjønte ikke løsningen før på de siste sidene jeg hehhe, så for meg var det en utrolig bra og spennende bok! :D jeg ble holdt på pinebenken hele tiden, og det var så vist jeg greide og legge boka fra meg:) er en STOR fan av bøkene til Camilla!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syns filmene er bedre en bøkene til Lackberg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei,nei. Ikke enig. Jeg liker godt måten Lãckberg skriver på. Ja, sikkert forutsigbart, men her får en en hel pakke, flere historier parallelt. De har dessuten valgt helt feil skuespillere til hovedrollene. Har bare giddet å se en av filmene og det ødela litt for meg. Plutselig var mine egne bilder blåst vekk, og de var mye bedre, basta;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, enig, begynte å se litt av første filmatisering, men det var for pregløst og sjarmløst, og som du sier, HELT feil casting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikkje sett filmane, men då skal eg la det vera! Bøkene er kjempebra, spør du meg. Spanande frå første til siste side. Og akkrurat passe drama utanom krim-sakene. Eg blir glad i desse karakterane og interessert i kva som skjer med dei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg. Denne boka var både altfor forutsigbar, og for usannsynlig (i det virkelige liv) i sin løsning. Jeg leser Lackbergs bøker i den rekkefølgen hun har skrevet dem, og ikke etter når de er utgitt i Norge. På den måten får jeg bedre fulgt med i utviklingen av relasjonen mellom Erica og Partik. Jeg leste derfor Isprinsessen først. Likte den mye bedre enn denne, selvom jeg ikke vil kalle det stor litteratur. Men veldig greie bøker å ha med seg på ferier o.l. Etter å ha lest hva dere andre har skrevet her, regner jeg med at "Predikanten" er en av de svakeste i serien. Jeg begynner derfor snart på nr.3, med friskt mot.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det er rart at de har valgt denne tittelen. Jeg liker det bedre når løsningen er mer overraskende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var den første boken jeg las av Camilla Lackeberg. Jeg synes den var vanskelig å "henge med i". Synest mange av navnene var like, og at det var vanskelig å skille mellom de forskjellige folka. Jeg synest at denne var det dårligste av Lackeberg.. Men de andre er masse bedre:) Vil anbefale Isprinsessen, Fyrvokteren og Ulykkefuglen :) Så ikke gi opp Camilla Lackeberg pga denne boken )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt ening ned deg i det at det var vanskelig og henge med og skille folkene i denne boka. Har tenkt og prøve noen flere av bøkene hennes. Men foreløbi ikke min favoritt krim forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne synes jeg var trist og fæl. Selv om jeg er en ihuga krimleser, liker jeg dårlig at det går galt med barn og unge og styrer gjerne unna de bøkene. Datteren her som fikk samme skjebne som moren! Nei, jeg ble nedstemt! Jeg synes Läckberg er ujevn og jeg synes hun burde prøve seg på en krim der historien IKKE kommer fra "det forflutna". Og TV-versjonene var riktig triste. Men ingen har vel som henne beskrevet ubedte, krevende sommergjester som aldri reiser hjem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Men blir en bok "dårlig" fordi den handler om barn og unge og ikke ender lykkelig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, selvsagt ikke. Det kan være en meget god bok. Glimrende skrevet. Det er mer jeg som ikke orker bøker der det går barn ille, og derfor har styrt unna et par av Karin Fossums, en forfatter jeg ellers synes er riktig god. Men jeg synes altså at Läckberg er ujevn, og at denne boken har en spesielt dyster tone.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag