Hele boka er fantastisk! Alt fra persongalleriet til hvordan boka er bygd opp og ikke minst den høyst uventede avslutningen! En perfekt spenningsbok ut i fra mitt syn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, ble positivt overrasket siden det er debutbok for ham innen krimsjangeren. Ser frem til fortsettelsen.:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe jeg ikke skjønner er hvordan anmeldere kan si: "Du skal ikke ha lest mange sidene i «Tysteren» før de språklige pinlighetene hoper seg opp," (Fredrik Wandrup i Dagbladet). Andre sammenligner "Tysteren" med Hardy-guttene.

Stiller krimlesere lave krav til språket?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel ikke det at vi stiller lavere krav til språket, vi har bare evnen til å overse det og heller se på plottet og spenningen. :o) (min mening) Jeg kan nok være mer kresen på språket i en mer krevende roman. Og anmeldere må vel være pirkete og se på ting som vi som lesere muligens gir "beng"i?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud