Med en boksamling på rundt 1000-1100 skjønnlitterære verker, pluss en mengde andre bøker i en leilighet på ca. 50 m², sier det seg selv at bøkene tar mye plass her hjemme. Dessverre er det få vegger i leiligheten, så jeg har måttet benytte veggplassen der den finnes. Størstedelen av bøkene mine er derfor plassert i alfabetisk rekkefølge, inndelt i sjangre, i bokhyller ute i gangen. En bokhylle har funnet veien til soverommet, mens bøker som leses/snart skal leses er å finne mer eller mindre overalt.

Kan hende det høres litt trist ut med bokhyller i gangen, men jeg blir i alle fall veldig glad hver gang jeg åpner ytterdøra her hjemme og straks får øye på skattene mine.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes det er koselig med bokhyller på gangen, jeg. Kjenner meg godt igjen i å ha for lite vegger i leiligheten, forresten. Og hva har de som har bygd slike leiligheter tenkt på egentlig? Det er faktisk noe som heter for åpen planløsning også (mener jeg, da).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg også, blir så glad når jeg åpner døra og ser ganga full av bøker, i bokhyller og ellers rundt om :-)).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp